Wie ben ik?


Joey Leenders, Meester Parketteur

Toen ik 20 jaar geleden voor het eerst met mijn vader mee ging de vloer op, had ik nooit gedacht dat ik later ook net zoveel liefde en passie voor mijn vak zou ontwikkelen als hij. Dat ik het niet van een vreemde heb, is dus wel zeker. Toen ik in 2009 klaar was met mijn opleiding Sport en Bewegen, besloot ik die branche achter me te laten en bij het parketbedrijf te beginnen waar mijn vader ook werkzaam was.

Hout van Goud - parket schuren in de regio Nijmegen. HOUT VAN GOUD realiseerde voor velen het parket schuren in de regio zoals in: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Ewijk, Bemmel, Grave, Malden, Molenhoek, Groesbeek, Cuijk, Kranenburg, Mook, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Gendt, Lent, Oosterhout, Heilige Landstichting, Heumen, Rozendaal. traprenovatie

Na een jaar ervaring opgedaan te hebben, besloot ik om in 2010 een parketopleiding niveau 2 te volgen, waarbij ik mijn reeds opgedane vakkennis kon aanvullen met de theorie. Doordat ik steeds meer leerde en technieken onder de knie kreeg, raakte ik extra gemotiveerd en heb ik binnen twee jaar zowel niveau 2 als 3 behaald, wat normaal een traject van 4 jaar is. Daarmee behaalde ik de titel allround parketteur van het gilde gediplomeerde parketteurs.

Joey Leenders, Nederlands kampioen parketleggen.

In 2013 werd mijn harde werk beloond en werd ik Nederlands Kampioen parketleggen in de categorie tot 25 jaar. In het jaar daarna ben ik door blijven werken aan nog meer bijzondere projecten en werd ik in 2014 opnieuw Nederlands Kampioen. Om te zien of mijn werk ook internationaal gewaardeerd werd, ben ik afgereisd naar Tsjechië voor de Europese Kampioenschappen waar ik de vierde plaats behaalde.

Door de jaren heen heb ik voor drie verschillende werkgevers gewerkt waar ik op elke plek weer andere dingen heb geleerd en meegenomen, die uiteindelijk geleid hebben tot mijn eigen werkwijze en stijl

Na het behalen van mijn diploma’s en vijf jaar ervaring, kwam ik in aanmerking voor het behalen van een meester titel waarvoor ik diverse opdrachten en vaardigheden moest beheersen en beoordeeld werd door de commissie van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs. Vanaf dat moment kon ik mezelf Meester Parketteur noemen en dat motiveerde mij om in 2018 mijn eigen onderneming te starten; Hout van Goud.

Bij Hout van Goud kan ik mijn liefde en passie voor het vak kwijt in bijzondere vloeren en projecten. Ik lever maatwerk en door mijn vakmanschap kan ik zeer diverse en uitdagende opdrachten perfect afleveren waarbij enkel gebruikt gemaakt wordt van de hoogste kwaliteit materialen, van lijm tot hout. Mijn vloeren zijn duurzaam en ik ga voor perfectie want een vloer van Hout van Goud heb je niet voor even, maar voor de rest van je leven.  

Meester parketteur Joey Leenders, lid van het Gilde van Parketteurs is beschikbaar voor leggen, renoveren en repareren van alle houten vloeren en trappen. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Hout van Goud
Distributieweg 9 6541DR Nijmegen
06 – 348 28 025 of [email protected]

 

 

Ga naar de inhoud