Uw traprenovatie specialist

Is u trap toe aan een traprenovatie dan bent u bij HOUT VAN GOUD aan het juiste adres. Bij het vakkundig renoveren van uw trap komt namelijk echt een stukje vakmanschap en kennis bij kijken. Iedere trap is anders. Zo zijn er rechte trappen, of trappen met een kwart draai of zelfs een halve draai. Traprenovatie is dus echt een vak apart. Tenminste als je het goed wilt doen en hier kan ik dan ook mijn precisie en perfectionisme volledig in kwijt.

Met de juiste machines streef ik er altijd naar om de traprenovatie zo strak te maken, dat het lijkt alsof het nooit anders geweest is.

traprenovatie trap renovatie
Black is back ook bij trap renovatie

 

De verschillende mogelijkheden bij traprenovatie

Dient u huidige houten trap nou geschuurd en voorzien te worden van een nieuwe olie of lak laag, of gaan we over de bestaande trap een compleet nieuwe trap plaatsen? Keuzes met betrekking tot traprenovatie zijn reuze daarom kijk ik graag met u samen naar de wensen en mogelijkheden.

Wanneer u houten trap geschuurd kan worden zal deze eerst volledig kaal geschuurd worden. Hierna zal de trap gepolijst en klaar gemaakt worden voor de juiste behandeling. Op de onderstaande foto kunt u een traprenovatie zien. Hier hebben we de traptreden geschuurd en in dezelfde kleur gemaakt als de vloer. Ook de stootborden hebben we opnieuw bekleed en wit afgewerkt.

Bekijk voor mijn werk en eventueel uw inspiratie ook eens mijn Instagram account.

Overzettreden

Mocht u bestaande trap niet meer te schuren zijn dan zal er gekozen worden om compleet nieuwe tredes over de bestaande heen te plaatsen. De bestaande traptreden worden gecontroleerd en daar waar nodig vastgezet. Middels een hoogwaardige elastische lijm worden de nieuwe overzettreden volledig verlijmd aan de bestaande trap. Dit zorgt er dan tevens ook weer voor dat het loopgeluid wat meer beperkt wordt.

trap renovatie

 

Heeft u een open of dichte trap?

Heeft u een open trap maar wilt u een dichte trap? Voor alle opties bieden wij de juiste oplossing. Bij een traprenovatie aan een open trap bekleden we de volledige tredes rondom met de gewenste houtsoort. Bij een traprenovatie aan een dichte trap worden ook de stootborden opnieuw bekleed. Of in de zelfde houtsoort of juist in een zwart of wit stootbord waardoor de tredes er nog meer uitspringen.

open traprenovatie open trap renovatie
open trap renovatie

Gaan we de trap volledig meenemen in het huidige interieur of combineren met een houten vloer? Of word het de eye catcher in de hal? Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

Ga naar de inhoud