Real Dutch Floor
Classic collectie

De vloerdelen uit de Classic Collectie, deze zijn onderworpen aan een zorgvuldig schuurproces, vormen het fundament van het assortiment van Real Dutch Floor. Door een uitgebreide selectie van uniforme natuurtinten te combineren met geavanceerde 3D-afwerkingstechnieken, sluit de Classic Collectie naadloos aan bij diverse interieurstijlen. Daarnaast is deze collectie beschikbaar in meerdere formaten, waaronder die van visgraat en Hongaarse punt, om zo aan verschillende esthetische en functionele eisen te voldoen.

RDF classic collectie

Real Dutch Floor
Design collectie

De Design Collectie omvat een reeks vloeren die zijn onderworpen aan een nauwgezet schaafproces, en die door hun verfijnde oppervlaktebehandeling niet alleen een modern maar ook een diepgaand visueel effect bewerkstelligen. Deze collectie is eveneens beschikbaar in verschillende afmetingen, waaronder de visgraat- en Hongaarse puntpatronen, om zo een breed scala aan esthetische en functionele wensen tegemoet te komen.

Real Dutch Floor
Forest collectie

De Forest Collectie onderscheidt zich door een robuust en op natuurlijke wijze verouderd voorkomen. Dankzij een exclusief productieproces representeert deze collectie de essentie van de vloer in zijn meest ongerepte vorm. De afwerking in modieuze, aardse kleurschakeringen wordt gerealiseerd door het bewerken van eikenhout, waardoor het assortiment een eigentijdse en authentieke uitstraling verkrijgt.

Real Dutch Floor
Nature collectie

De Nature Collectie belichaamt de heropleving van traditioneel vakmanschap, waarbij het zorgvuldig handgeschraapte oppervlak de vloeren een authentieke uitstraling verleent. Door een diversiteit aan natuurlijke kleurschakeringen is deze collectie veelzijdig inzetbaar en harmonieert deze uitstekend met zowel moderne als klassieke interieurstijlen.

Real Dutch Floor
Royal collectie

De Royal Collectie vormt een select assortiment van vloeren die gekenmerkt worden door een aura van vorstelijke elegantie. Deze serie onderscheidt zich door de implementatie van uiteenlopende bewerkingstechnieken, resulterend in een innovatief palet aan kleurtinten.

Ga naar de inhoud