Parketvloeren Nijmegen en in de regio Nijmegen – Duurzaamheid en Stijl

Welkom bij HOUT VAN GOUD, dé specialist in parketvloeren in de regio Nijmegen! Ben je op zoek naar hoogwaardige parketvloeren die duurzaamheid en stijl combineren? Zoek dan niet verder.

Mijn missie is om jouw interieur te voorzien van prachtige parketvloeren die een warme en luxe uitstraling geven aan elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoor, als vakkundig meester parketteur help ik je graag bij het realiseren van jouw droominterieur.

HOUT VAN GOUD realiseerde al vele parketvloeren in de regio zoals in: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Ewijk, Bemmel, Grave, Malden, Molenhoek, Groesbeek, Cuijk, Kranenburg, Mook, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Gendt, Lent, Oosterhout, Heilige Landstichting, Heumen, Rozendaal.

HOUT VAN GOUD - parketvloeren Nijmegen en in de regio Nijmegen. HOUT VAN GOUD realiseerde al vele parketvloeren in de regio zoals in: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Ewijk, Bemmel, Grave, Malden, Molenhoek, Groesbeek, Cuijk, Kranenburg, Mook, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Gendt, Lent, Oosterhout, Heilige Landstichting, Heumen, Rozendaal.
Parketvloeren in Nijmegen en de regio Nijmegen.

Waarom kiezen voor HOUT VAN GOUD?

 • Kwaliteit: Mijn parketvloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met uiterste zorg geproduceerd. Hierdoor kan ik garanderen dat mijn vloeren jarenlang meegaan zonder aan schoonheid en kwaliteit in te boeten.
 • Duurzaamheid: Bij HOUT VAN GOUD hecht ik veel waarde aan duurzaamheid. Mijn vloeren worden op verantwoorde wijze geproduceerd, waarbij ik gebruik maken van milieuvriendelijke materialen. Zo geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar draag je ook bij aan een beter milieu.
 • Stijlvol design: Mijn parketvloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, zodat er altijd een vloer is die perfect past bij jouw smaak en interieur. Van klassiek tot modern, ik heb voor ieder wat wils.

Parketvloeren Nijmegen – Mijn Service

HOUT VAN GOUD staat bekend om de uitstekende service. Wanneer je kiest voor mijn parketvloeren in Nijmegen, kun je rekenen op:

 • Vakkundig advies: Ik heb jarenlange ervaring in de branche en kan jou voorzien van deskundig advies. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste vloer of het onderhoud ervan, ik sta altijd voor je klaar.
 • Professionele installatie: Het leggen van parketvloeren vereist vakmanschap. Als ervaren meester parketteur zorg ik ervoor dat jouw vloer perfect wordt geplaatst, met oog voor detail en precisie.
 • Nazorg: Ook na de installatie blijf ik betrokken. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met jouw vloer, dan sta ik klaar om dit snel en adequaat op te lossen. Jouw tevredenheid staat bij mij voorop.

Kies voor HOUT VAN GOUD
Dé specialist in parketvloeren voor de regio Nijmegen

Wil jij ook genieten van een prachtige parketvloer in jouw woning of kantoor in de regio Nijmegen? Kies dan voor HOUT VAN GOUD. Ik bied jouw hoogwaardige parketvloeren die duurzaamheid en stijl combineren, met een uitstekende service als bonus.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 06-34828025 of [email protected]
Of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom aan de Distributieweg 9 in Nijmegen. 

Laat mij jouw helpen bij het creëren van een interieur waar je trots op kunt zijn!
Enkele van mijn werkzaamheden post ik op Instagram.

  Waarom mijn klanten kiezen voor parketvloeren?

  Bewuste Marieke is 35 jaar uit de regio Nijmegen

  Haar motivatie?

  • Milieubewust en duurzaamheid zijn belangrijk voor haar. Ze wil graag een positieve impact hebben op het milieu.
  • Zoekt naar parketvloeren en andere producten die gemaakt zijn van echt hout, omdat dit een natuurlijk materiaal is dat hernieuwbaar is.
  • Vindt het belangrijk dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.
  • Heeft een voorkeur voor lokale producenten om transportafstanden te minimaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen, daarom zocht ze naar parketvloeren in de regio Nijmegen.
  • Is bereid om iets meer te betalen voor kwaliteitsproducten die in lijn zijn met haar waarden, HOUT VAN GOUD mocht haar vloer in de regio Nijmegen realiseren.


  Stijlvolle Stefan is 38 jaar uit de regio Nijmegen

  Zijn motivatie:

  • Hecht veel waarde aan design en stijl. Wil graag een interieur dat er modern en trendy uitziet.
  • Echte parketvloeren passen perfect bij zijn esthetische voorkeuren, omdat het een warme en luxe uitstraling heeft.
  • Zoekt naar unieke parketvloeren die zijn persoonlijkheid weerspiegelen en een statement maken in zijn huis.
  • Is bereid om te investeren in een hoogwaardig vloer die lang meegaat en tijdloos is.
  • Vindt het belangrijk dat de afwerking van het hout van goede kwaliteit is en gemakkelijk te onderhouden is. HOUT VAN GOUD mocht ook deze prachtige vloer in de regio Nijmegen realiseren


  Gezinsgerichte Gaby en Lois, 28 en 32 jaar in de regio Nijmegen

  Hun motivatie:

  • Moeders van twee kinderen en gezinsleven staat centraal in hun leven.
  • Kiezen voor een echte parketvloer omdat het duurzaamheid, stevigheid en veiligheid biedt voor hun gezin.
  • Zoeken naar parketvloeren die praktisch zijn en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
  • Vinden het belangrijk dat het hout gemakkelijk schoon te maken is.
  • Hebben een voorkeur voor kindvriendelijke en tijdloze vloer. HOUD VAN GOUD mocht voor hun in de regio Nijmegen een maatwerk vloer realiseren die aan al hun wensen en eisen voldoet.

  HOUT VAN GOUD realiseerde al vele parketvloeren in de regio zoals in: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Ewijk, Bemmel, Grave, Malden, Molenhoek, Groesbeek, Cuijk, Kranenburg, Mook, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Gendt, Lent, Oosterhout, Heilige Landstichting, Heumen, Rozendaal.

  Ga naar de inhoud